Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Legyél Te is Pilóta egy napra!

Csoportos élményprogramjaink ideálisak céges csapatépítésre, partnernapi eseményekre és baráti társaságok adrenalin túrájaként egyaránt!

 

Programlehetőségünk, melyben kipróbálhatod partnereiddel, munkatársaiddal, barátaiddal, hogy milyen vezetni egy Diamond 20-as, vagy egy Cessna 152-es típusú repülőgépet!

 

A program egy oktató létesítményben veszi kezdetét, ahol egy rövid köszöntő és bemutatkozás után elkezdődik a felkészítés. A résztvevő a főpilóta által elméleti oktatásban részesül repüléselméletből, meteorológiából, navigációból, és egyéb interaktív oktatásokban vesz részt.

Ezután már megkapja saját oktatóját és a kijelölt repülőgépüket, és kezdődhet is az igazi élmény! A program során Budapest fölött 3000 láb magasra emeli a pilóta a repülőgépet, majd átadja a kormányokat.
Landolás után a részvevőket hivatalos tanusítvánnyal jutalmazzuk bátorságukért!

 

Helyszín: Tököl repülőtér
Program időtartama: 3 óra
Repülés időtartama: 30 perc/repülés

 

 

A program ára: 63.500 Ft/résztvevő

 

 

Kérjen személyre szabott ajánlatot az

 

info@siralyutazas.hu

 

e-mail címen!

 

 

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

 

   

 

    

 

    

 

 

 

 

 

 


A programokon való részvétel feltétele a megfelelő egészségügyi állapot. A részvétel nem ajánlott influenzás és egyéb légúti megbetegedések esetén, illetve fülproblémák, valamint szív- és érrendszeri, és epilepsziás megbetegedésekben szenvedőknek. Ha bármely betegség gyanúja felmerül, a részvétel előtt kérjük, konzultáljon kezelőorvosával! Továbbá nem ajánljuk terhesség ideje alatt a repülőgépeinken való utazást.

még töltünk