Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#128 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "163"
  ["name"]=>
  string(22) "Sirály Utazási Iroda"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Sirály Utazási Iroda Kft."
  ["company_city"]=>
  string(13) "Nyíregyháza"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "4400"
  ["company_address"]=>
  string(28) "Szabadság tér 12/A fszt.9."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24932484-2-15"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "15-09-081832"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001555"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@siralyutazas.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(20) "www.siralyutazas.hu/"
  ["email_footer_info"]=>
  NULL
  ["order_footer_info"]=>
  NULL
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(true)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  NULL
  ["insurance_number"]=>
  NULL
  ["reservation_email"]=>
  NULL
  ["finance_email"]=>
  NULL
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-08-06 15:10:53"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2016-05-12 12:56:26"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Sirály Utazási Iroda

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2147

3 csillag
Egyéni
2 felnőtt
2022-05-30-tól folyamatosan, 14 nap / 13 éj
Reggeli
Kétágyas szoba
Teljes ár
1.260.000 HUF /2 fő

                                    

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy az útvonal jelenleg nem elérhető.

A 2023-as aktuális beutazási feltételekről és árakról érdeklődjön irodánkban!

 

INDOKÍNA KÖRUTAZÁS MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

 

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

14 nap / 13 éj

Utazás:

Menetrendszerinti repülőjárattal (Budapest – Bangkok – Budapest), a helyszínen tömegközlekedéssel (a program szerint)

Szállás:

13 éjszaka 3 / 4 csillagos szállodában.
- 5 éjszaka Bangkokban (Thaiföld)
- 3 éjszaka Siem Reapben (Kambodzsa)
- 2 éjszaka Phnom Pengben (Kambodzsa)
- 3 éjszaka Saigonban (Vietnám)

Ellátás:

Bőséges reggeli és 3 vacsora (többi vacsora fakultatív)

 

Programok

Egy utazás azoknak, akik Thaiföldnél is tovább merészkednének Dél-Kelet Ázsia izgalmas világában! Oda, ahol több ezer éves ókori romvárosok, őszinte, barátságos emberek, ökörháton utazó gyerekek, rizsteraszok, káprázatos naplementék várják. Ismerkedjen meg Thaiföld, Kambodzsa, Vietnám, e három ország izgalmas, színes mindennapjaival.

 

1. nap: Bangkoki érkezés (Thaiföld)
A repülőjárat menetrendjétől függően érkezés a thai fővárosba - Bangkok-ba, ahol képviselőnk névre szóló táblával várja az érkezési szint "Meeting Point" részénél. Szállás elfoglalása Bangkokban (5 éj). Szabadprogram.

 

2. nap: Bangkoki városnézés I. (Thaiföld)
Reggeli után utazás BTS-sel (Skytrain) és hajóval a Rattanakosin-sziget-re, ahol a történelmi belváros található. Első látnivalónk a lenyűgöző Grand Palace, azaz a Királyi Palota lesz, amelyen belül ékességét a Smaragd Buddha szobrot is megcsodálhatjuk. Ezt követően átsétálunk a világ legnagyobb fekvő Buddha szobrához, a Wat Pho-hoz. A templomegyüttesben található a legrégebbi thai tradícionális masszázs iskola is. A mai napon interaktív múzeum keretében megismerjünk Thaiföld történelmét a Museum of Siam, Discovery Museum segítségével. Az ismeretterjesztő tárlat után a Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arun-t, azaz a Hajnal-templomát nézzük meg.
Fakultatív program:
Lehetőség lesz 45 perces fakultatív hajókirándulást tenni a klongokon, Bangkok régi folyóparti cölöpös házai között, ahol még egy kisebb úszópiacot is szerencsénk lehet megtekintenünk.
A hajókirándulás program ára: 770 THB/fő (kb. 28 USD/fő, helyszínen fizetendő). Késő délután visszaérkezés a szállodába.

 

3. nap: Bangkoki városnézés II. (Thaiföld)
Reggeli után utazás MRT-vel (metróval) a kínai negyedbe. Első állomásunk a Lumpini park lesz. Itt láthatunk tai chi-zókat, taoista pagodát, kocogókat és akár varánuszt is, egy kellemes séta keretén belül a felhőkarcolók tövében kialakított trópusi parkban.
Ezt követően a világ legnagyobb (5,5 tonna) arany ülő Buddha szobrát nézzük meg a Wat Traimit-ban. Majd bepillantást nyerünk egy helyi taoista templom és kórház mindennapjaiba. Sétálunk Bangkok egyik legrégebbi kereskedelmi utcáján, a Yaowarat Road-on. Ezután hajóra szállunk és leutazunk a Banglaphu negyed-be, ahol egy helyi pub-ba elfogyasztunk egy jó pohár hideg sört vagy üdítőt. A frissítő után a híres Koa San Road-ot keressük fel, ahol igen kedvező áron vásárolhatunk szuveníreket. A vásárlás után tovább indulunk és az abszolút monarchiát felváltó alkotmányos monarchia jelképét, a Demokrácia Emlékművet nézzük meg.
Továbbá a bangkoki főpolgármesteri hivatal előtt álló Giant Swing, azaz a hatalmas kínai hintát is felkeressük, majd a Wat Saket, azaz az Aranyhegyen álló Buddhista templomot nézzük meg, ahonnan csodás kilátás nyílik a fővárosra. Késő délután visszaérkezés a szállodába.

 

4. nap: Bangkok – Ayutthaya - Bangkok kirándulás (Thaiföld)
Reggeli után utazás MRT-vel a bangkoki főpályaudvarra. Vonattal továbbutazás az egykori Ayutthayai Királyság fővárosába, Ayutthayá-ba. A menetidő kb. 2 óra hossza. Ayutthaya (UNESCO) az ázsiai civilizáció központja volt, amíg a burmai csapatok le nem igázták sziám birodalmát. A jó állapotban lévő romok trópusi környezetben lenyűgöző látványa tárul elénk. Lehetőségünk lesz egy elefánt telepre ellátogatnunk, ahol fakultatív program keretében bejárhatjuk a városrészt az ormányosok hátán. Délután vonattal Bangkokba utazás, majd MRT-vel a szállodába.

 

5. nap: Bangkok-i szabadnap (Thaiföld)
Szabadprogram a thai fővárosban.

 

6. nap: Bangkok – Siem Reap (Kambodzsa)
Reggeli után utazás privát mikrobusszal a bangkoki Mo Chit 2 autóbuszpályaudvarra, ahol a nemzetközi, menetrendszerinti VIP autóbusszal továbbutazunk Kambodzsába, Siem Reap-be. Az autóbusz 9:30-kor indul a thai fővárosból. A menetidő kb. 6-7 óra hossza (határátlépés gyorsaságától függ). Érkezés Siem Reap városába késő délután. Szállás elfoglalása és közös khmer táncesttel egybekötött vacsora (3 éj).

 

7. nap: Siem Reap - Angkor Wat
Reggeli után felfedezzük Angkor romjait. Elsőként az Angkor Wat-ot és a közelében lévő templomokat keressük fel. Kb. 30 km2-es körzetben több mint egy tucat szentély található. A IX. századtól az uralkodók építették ezeket a templomokat saját temetkezési helynek. A legszebb és az egész területnek névadó temploma, az Angkor Wat megtekintésével kezdődik délelőtti programunkban. A több kilométernyi kődombormű, a díszes oszlopok, kőfaragványok felejthetetlen élményt jelentenek. Késő délután a Bakheng templomhoz sétálunk fel, és onnan tekinthetjük meg a naplementét.

 

8. nap: Siem Reap
Egész napos szabadprogram. Lehetőség van egyénileg további siem reapi /angkori templomokat bejárni, vagy a közeli Tonle Saap tóhoz leutazni.

 

9. nap: Siem Reap – Phnom Penh (Kambodzsa)
Reggeli a szállodában, majd utazás menetrendszerinti buszjárattal, Phnom Penh-be. Szállás elfoglalása, a fővárosban 2 éjszakát töltünk el. Délután szabadprogram.

 

10. nap: Phnom Penh (Kambodzsa)
Reggeli után felkeressük a khmer stílusú Királyi Palotát, a csodás Ezüst pagodát és a vörös khmerek rémtetteit bemutató Tuol Sleng Múzeumot. Délután sétálhatunk a főváros folyópartjánál és vásárolhatunk a helyi piacon is.

 

11. nap: Phnom Penh – Saigon (Vietnám)
Reggeli a szállodában, majd utazás menetrendszerinti busszal Ho Chi Minh Citybe, régi nevén Saigon-ba. A menetidő kb. 6 óra hossza. Délután érkezés, szállás elfoglalása (3 éj). A régi Saigon, mai nevén Ho Chi Minh City volt a fővárosa Dél-Vietnámnak. Vietnám egyesülése után Hanoi lett a főváros, de Saigon továbbra is kereskedelmi és gazdasági központ maradt. Délután közös városnézés során megtekintjük kívülről az egykori elnöki palotát, amely a háború idején katonai főhadiszállás volt.

 

12. nap: Saigon kirándulás I. Mekong-delta (Vietnám)
Reggeli után indulunk egy egész napos Mekong-delta kirándulásra. A Mekong-folyó Kínából ered, és keresztülfolyik Délkelet-Ázsián. Saigon után ömlik a Dél-Kínai tengerbe. Az odaút során elmélyülhetünk a kambodzsai táj szépségében, érintetlenségében, és közben megannyi rizsföld szegélyezi utunkat. A kirándulás alatt vietnami kis hajóval járjuk be a delta vidéket. Láthatunk cukorkakészítést durian gyümölcsből, kóstolhatunk kígyópálinkát, kikötünk több kis szigeten, megnézünk egy rizsfeldolgozó manufaktúrát, egy méhfarmot, hallgathatunk folklór énekeseket, részt veszünk gyümölcs - és teakóstolón, miközben körülöttünk rengeteg növény, virág és a természet hangja lengi be a tájat. Egy szép kis szigeten helyi finomságokat ebédelünk. A folyó menti gyümölcsültetvényeket bejárjuk. Ökrös szekéren utazunk tovább, aztán sampanon evezős csónakkal folytatjuk utunkat a vízipálmák övezte csatornákon. A program után késő délután visszaérkezés a szállodába.

 

13. nap: Saigoni kirándulás II. Chu Chi alagutak, Saigon városnézés (Vietnám)
Reggeli után privát mikrobusszal utazás a város közelében található labirintusrendszerhez, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet magasságban, ez a Chu Chi labirintusok. Délután visszaérkezés a Saigonba, majd közös séta a belvárosban. Megnézzük a Binh Tay piacot. Úgy tartják, hogy Vietnámban a maga zsúfolt sokszínűségével élmény itt vásárolni. A kereskedők itt Mamon istenének áldoznak. Csupa vibrálás és csupa zümmögés a standok világa. Megnézzük az Újraegyesítés Palotáját és a vietnámi Notre Dame-ot is. Ezt követően szabadprogram következik.
Este fakultatív program keretein belül, lehetőség van a vietnámi tradícionális vízi bábelőadás megtekintésére. A jegy ára: 17 USD/fő.

 

14. nap: Saigon – Bangkok
Reggeli után szabadprogram. Menetrendtől függően transzfer a Saigoni repülőtérre. Visszautazás Bangkokba.

 

Az ár tartalmazza

13 éjszakai szállást reggelivel, felsorolt programokat, Ayutthaya, Siem Reap, Phnom Penh útvonalon privát autóval / riksával történő közlekedést , magyar idegenvezetést az egész út alatt , 1-1 vacsorát Siem Reap, Phnom Penh és Saigon-ban, privát túrát - privát idegenvezetéssel,  reptéri transzfereket (Bangkok, Saigon) , repülőjegyet Saigon - Bangkok útvonalra 20 kg/fő feladható poggyásszal, 1-1 kézipoggyásszal (7 kg) , VIP buszjegyet Bangkok - Siem Reap - Phnom Penh – Saigon között

 

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest - Bangkok - Budapest között

 

Helyszínen fizetendő

- kambodzsai vízum (e-visa 50 USD/fő)

- vietnami vízum (helyszínen nem lehet felvenni, utazás előtt a Magyar Nagykövetségen igényelni szükséges!)

- vietnami kilépési illeték (28 USD/fő – helyszínen fizetendő)

- további vacsora igény esetén

- mosoda, telefonszámla, wellness használat, belépőjegyek (összesen kb. 110 USD/fő)

 

Érintett területek

 • Kambodzsa
 • Thaiföld
 • Vietnám
 • Bangkok
 • Ho Chi Minh (Saigon)
 • Siem Reap
 • Angkor
 • Phnom Penh
 • Ayutthaya
 • Közép-Thaiföld
 • Ho Chi Minh City és környéke

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést.