Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#128 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "163"
  ["name"]=>
  string(22) "Sirály Utazási Iroda"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Sirály Utazási Iroda Kft."
  ["company_city"]=>
  string(13) "Nyíregyháza"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "4400"
  ["company_address"]=>
  string(28) "Szabadság tér 12/A fszt.9."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24932484-2-15"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "15-09-081832"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001555"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@siralyutazas.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(20) "www.siralyutazas.hu/"
  ["email_footer_info"]=>
  NULL
  ["order_footer_info"]=>
  NULL
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(true)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  NULL
  ["insurance_number"]=>
  NULL
  ["reservation_email"]=>
  NULL
  ["finance_email"]=>
  NULL
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-08-06 15:10:53"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2016-05-12 12:56:26"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Sirály Utazási Iroda

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2147

4 csillag
Egyéni
2 felnőtt
2022-05-30-tól folyamatosan, 10 nap / 9 éj
Leírás szerinti ellátás
2 fő esetén
Teljes ár
1.290.000 HUF /2 fő

                                    

VIETNÁM - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

 

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

10 nap / 9 éj

Utazás:

Menetrendszerinti repülőjárattal (Budapest – Hanoi, Siem Reap – Budapest), a helyszínen belső repülőjáratokkal és privát autóval / mikrobusszal (a program szerint).

Szállás:

9 éjszaka 4 csillagos szállodában.
- 3 éjszaka Hanoi-ban (Vietnám)
- 1 éjszaka Hue-ban (Vietnám)
- 3 éjszaka Ho Chi Minh City-ben (Vietnám)
- 2 éjszaka Siem Riep-ben (Kambodzsa)

Ellátás:

Bőséges reggeli (illetve ebédek és vacsorák a programleírás szerinti napokon).

 

Programok

Kambodzsai látogatásunk során vegyünk egy adag sáfránysárga köpenybe öltözött szerzetest, mohalepte romokat, tébolyult robogóforgalmat és szitakötőfelhőket. Keverjük össze jázminillatú naplementékkel, a gyarmati kort idéző, elegáns sugárutakkal, pompás selymekkel és dúsan tobzódó bougainvilleákkal. Körítsük a buddhizmus pikáns zamatával, és szolgáljuk fel gőzölgő melegben, forró hőmérsékleten. Látogatásunk a szomszédos országban Vietnámban, melynek szépsége nem fejezhető ki szavakban. Északon a Vörös-folyó deltáját, délen a Mekong torkolatvidékét, a kettő között pedig a rizsföldek végtelennek tűnő, élénkzöld mintás takaróját egyszerűen látni kell.

 

1. nap: Budapest – Hanoi 

A repülőjárat menetrendjétől függően érkezés a Vörös-folyó partjánál fekvő Vietnám fővárosba, Hanoiba. Útlevél ellenőrzés és csomagfelvétel után, képviselőnk - magyar nyelvű idegenvezetőnk - névre szóló táblával várja Utasainkat az érkezési szint "Meeting Point" részénél. Transzfer a szállodába. Este tájékoztatóval egybekötött vacsora az óvárosban (italfogyasztás külön fizetendő). Szállás Hanoiban 3 éj.

 

2. nap: Hanoi

Reggeli után egész napos városnézés Hanoi belvárosában, ahol a legtöbb épület a francia gyarmati korszakból maradt fenn. Felkeressük a Ho Chi Minh Mauzóleumot, Ho Chi Minh komplexumot, Nemzetgyűlés Épületét, Egypilléres Pagodát és az ezeréves Irodalom Templomát, amely Vietnam első egyetemeként is ismert.

Ezt követően elektromos autóval (30 perc) utazunk a régi városrészben. Délután közös séta az óvárosban. Ez a város régi negyede, amely híres kézműveseiről, kereskedőiről és számos selyem üzletéről. Körbejárjuk a Hoan Kiem-tavat (a visszatért kard tava), amely állítólag egy több mint száz éves, közel 200 kg-os teknőst is rejt.

Este vacsora és a híres vietnámi vízi bábszínházi előadást nézzük meg Hanoiban. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

3. nap: Ha Long-öböl

Indulás az álomszép Ha Long-öbölbe, melyet a világ nyolcadik csodájának tartják. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. Erre a gyönyörű helyre indulunk közvetlen a reggeli után. Dél körül érkezünk a kikötőbe, ahol hajóra szállunk és megkezdődik az utazás a Ha Long-öbölben. Dinh Huong szigetet, Ga Choi szigetet, Dog és Sail szigeteket érintve jutunk el a Sung Sot barlangba (meglepetések barlangja), mely az öböl egyik legszebb barlangja.

Várható visszaérkezés Hanoiba: kb. 20 óra. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

4. nap: Hanoi – Hue

Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Huébe, az egykori császárvárosba. Szállás Huében (1 éj).

Hue 1802-1945 között Vietnám fővárosa és a Nguyen-dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. Az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Tu Duc és Minh Mang király sírját, valamint Hue fellegvárát. Hajókirándulás a Parfümfolyón a Thien Mu pagodához. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

5. nap: Hue – Hoi An – Da Nang – Ho Chi Minh City 

Utazás Vietnám legbájosabb városkájába, Hoi Anba (kb. 3 óra hossza). A mintegy 120 km-es út festői tájakon vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnám legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra.

Érkezés után városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, 18. századi lakóházba és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat.

Este továbbrepülés Da Nangból Ho Chi Minh Citybe (Saigonba). Szállás Ho Chi Minh Cityben (3 éj). Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

6. nap: Ho Chi Minh City 

Reggeli után a Chu Chi labirintusrendszerhez utazunk, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet mélységben. A több száz kilométer hosszú alagúthálózat egy része ma a turisták által is végigkúszható. A felszínen lehet korabeli csapdák (pl. csapóajtóval fedett, bambusztüskéket rejtő gödrök) működését tanulmányozni, propagandafilmet nézni, vagy éppen AK47-es gépfegyverrel lőni az erre a célra elkerített lőtéren.

Délután Ho Chi Minh City városával ismerkedünk meg gyalogosan: Notre Dame, Főposta épülete, Újraegyesítés Palotája (régi Elnöki Palota), Benh Thanh piactér. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

7. nap: Mekong-delta

Reggeli órákban indulás My Thoba, utunkat festőien zöld rizsföldek szegélyezik majd. Hajóra szállunk, ahonnan gyönyörködhetünk a folyót szegélyező gólyalábas házakban, ültetvényekben és halászfaluban. Ebédünket a Teknős szigeten egy gyümölcskertben fogyasztjuk el. Ezután ismét vízre szállunk, régi kínai csónakokkal hajózunk tovább gyönyörű környezetben. Egy rövid öszvér által húzott túrára is indulunk, melynek végállomásán helyiek dél-vietnámi népzenével, gyümölccsel és mézes teával kedveskednek nekünk. Miután ellazultunk, elindulunk vissza Ho Chi Minh városba. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

8. nap: Ho Chi Minh City – Siem Reap

Reggeli után utazás menetrendszerinti repülőjárattal Kambodzsába, Siem Reapbe. Transzfer a szállodába, szállás Siem Reap-ben (2 éj).

Szállás elfoglalása után, Apsara táncesttel egybekötött vacsora zárja napunkat. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

9. nap: Siem Reap – Angkor 

Reggeli után a kambodzsai tuk tukkal egész napos kirándulást teszünk Angkor Thomba és a híres Angkor Watba. A déli kapun át belépve megtekintjük a Bayon templomot, melyet VII. Jayavarman építtetett a XII. században, ezt követően pedig meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot és Shiva istennek szentelt templomot, a Baphount.

Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

10. nap: Siem Reap - Tonle Sap tó, Ta Phrom, Banteay Kdei, Ta Keo

Reggeli után Siem Reap közelében található a Tonle Sap tó-hoz utazunk le, amely Délkelet- Ázsia legnagyobb tava. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délelőtt egy kis hajókirándulás keretében. A kikötőből motoros bárkán utazunk a Siem Reap folyón egészen a hatalmas Tonle Sap tóra. A vízről kiválóan szemügyre vehető egy jellegzetes kambodzsai „úszó” falu élete. A halászok otthonai mellett érdekes megfigyelni a falu egyéb vízre települt épületeit (iskola, rendőrség, pártház stb.)

Ezt követően az ősi khmer civilizáció utáni „kutatást” a kőbevésett építészeti remekek között folytatjuk, Angkorban. Elsőnként a Banteay Kdeit, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemét látogatjuk meg, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a “Királyi úszómedencét”, a Srah Srang-ot és a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait, majd a 11. század fordulóján épült hindu piramistemplomot, a Ta Keo-t.

Délután szabadprogram. Menetrendtől függően transzfer a siem reapi repülőtérre, hazautazás Magyarországra (hosszabbítás esetén továbbutazás a program szerint). Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

Az ár tartalmazza

9 éjszakai szállást megadott ellátással, privát reptéri transzfereket, privát autóval / mikrobusszal való utazást, felsorolt programokat, magyar idegenvezetést az egész út alatt (kivéve Halong öbölnél join túra angol idegenvezetéssel, Mekong-delta túra esetén join túra angol és magyar idegenvezetéssel), vietnami belépőjegyeket (Angkor belépőjegy külön fizetendő)

 

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, repülőjegyet Budapest – Hanoi, Siem Riep – Budapest között, illetve belső ázsiai repülőjegyeket

 

Helyszínen fizetendő

- kambodzsai vízum (e-visa 45 USD/fő)
- vietnami vízum (helyszínen fel lehet venni, nem szükséges Magyarországon intézni; 25 USD/fő repülőtéren fizetendő + 20 EUR/fő meghívólevél ára)
- vietnami kilépési illeték (28 USD/fő – helyszínen fizetendő)
- egyéb étkezés
- mosoda, telefonszámla, wellness használat stb.

 

Érintett területek

 • Kambodzsa
 • Vietnám
 • Ho Chi Minh (Saigon)
 • Siem Reap
 • Angkor
 • Hanoi
 • Hue
 • Hoi An
 • Halong-öböl
 • Mekong delta
 • Da Nang
 • Ho Chi Minh City és környéke
 • Észak-Vietnám
 • Közép-Vietnám
 • Dél-kínai-tenger partja

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést.