$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#131 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "163"
  ["name"]=>
  string(22) "Sirály Utazási Iroda"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Sirály Utazási Iroda Kft."
  ["company_city"]=>
  string(13) "Nyíregyháza"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "4400"
  ["company_address"]=>
  string(28) "Szabadság tér 12/A fszt.9."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24932484-2-15"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "15-09-081832"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001555"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@siralyutazas.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(20) "www.siralyutazas.hu/"
  ["email_footer_info"]=>
  NULL
  ["order_footer_info"]=>
  NULL
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(true)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  NULL
  ["insurance_number"]=>
  NULL
  ["reservation_email"]=>
  NULL
  ["finance_email"]=>
  NULL
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-08-06 15:10:53"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2016-05-12 12:56:26"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Sirály Utazási Iroda

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2147

4 csillag
Egyéni
2 felnőtt
2023-11-01-tól folyamatosan, 10 nap / 9 éj
Leírás szerinti ellátás
2 fő esetén
Teljes ár
1.493.800 HUF /2 fő
 
                                        

VIETNÁM - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

 

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

10 nap / 9 éj

Utazás:

Menetrendszerinti repülőjárattal (Budapest – Hanoi, Siem Reap – Budapest), a helyszínen belső repülőjáratokkal és privát autóval / mikrobusszal (a program szerint).

Szállás:

9 éjszaka 4 csillagos szállodában.
- 3 éjszaka Hanoi-ban (Vietnám)
- 1 éjszaka Hue-ban (Vietnám)
- 3 éjszaka Ho Chi Minh City-ben (Vietnám)
- 2 éjszaka Siem Riep-ben (Kambodzsa)

Ellátás:

Bőséges reggeli (illetve ebédek és vacsorák a programleírás szerinti napokon).

 

Programok

Kambodzsai látogatásunk során vegyünk egy adag sáfránysárga köpenybe öltözött szerzetest, mohalepte romokat, tébolyult robogóforgalmat és szitakötőfelhőket. Keverjük össze jázminillatú naplementékkel, a gyarmati kort idéző, elegáns sugárutakkal, pompás selymekkel és dúsan tobzódó bougainvilleákkal. Körítsük a buddhizmus pikáns zamatával, és szolgáljuk fel gőzölgő melegben, forró hőmérsékleten. Látogatásunk a szomszédos országban Vietnámban, melynek szépsége nem fejezhető ki szavakban. Északon a Vörös-folyó deltáját, délen a Mekong torkolatvidékét, a kettő között pedig a rizsföldek végtelennek tűnő, élénkzöld mintás takaróját egyszerűen látni kell.

 

1. nap: Budapest – Hanoi 

A repülőjárat menetrendjétől függően érkezés a Vörös-folyó partjánál fekvő Vietnám fővárosba, Hanoiba. Útlevél ellenőrzés és csomagfelvétel után, képviselőnk - magyar nyelvű idegenvezetőnk - névre szóló táblával várja Utasainkat az érkezési szint "Meeting Point" részénél. Transzfer a szállodába. Este tájékoztatóval egybekötött vacsora az óvárosban (italfogyasztás külön fizetendő). Szállás Hanoiban 3 éj.

 

2. nap: Hanoi

Reggeli után egész napos városnézés Hanoi belvárosában, ahol a legtöbb épület a francia gyarmati korszakból maradt fenn. Felkeressük a Ho Chi Minh Mauzóleumot, Ho Chi Minh komplexumot, Nemzetgyűlés Épületét, Egypilléres Pagodát és az ezeréves Irodalom Templomát, amely Vietnam első egyetemeként is ismert.

Ezt követően elektromos autóval (30 perc) utazunk a régi városrészben. Délután közös séta az óvárosban. Ez a város régi negyede, amely híres kézműveseiről, kereskedőiről és számos selyem üzletéről. Körbejárjuk a Hoan Kiem-tavat (a visszatért kard tava), amely állítólag egy több mint száz éves, közel 200 kg-os teknőst is rejt.

Este vacsora és a híres vietnámi vízi bábszínházi előadást nézzük meg Hanoiban. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

3. nap: Ha Long-öböl

Indulás az álomszép Ha Long-öbölbe, melyet a világ nyolcadik csodájának tartják. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. Erre a gyönyörű helyre indulunk közvetlen a reggeli után. Dél körül érkezünk a kikötőbe, ahol hajóra szállunk és megkezdődik az utazás a Ha Long-öbölben. Dinh Huong szigetet, Ga Choi szigetet, Dog és Sail szigeteket érintve jutunk el a Sung Sot barlangba (meglepetések barlangja), mely az öböl egyik legszebb barlangja.

Várható visszaérkezés Hanoiba: kb. 20 óra. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

4. nap: Hanoi – Hue

Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Huébe, az egykori császárvárosba. Szállás Huében (1 éj).

Hue 1802-1945 között Vietnám fővárosa és a Nguyen-dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. Az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Tu Duc és Minh Mang király sírját, valamint Hue fellegvárát. Hajókirándulás a Parfümfolyón a Thien Mu pagodához. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

5. nap: Hue – Hoi An – Da Nang – Ho Chi Minh City 

Utazás Vietnám legbájosabb városkájába, Hoi Anba (kb. 3 óra hossza). A mintegy 120 km-es út festői tájakon vezet keresztül, ahonnan remek kilátás nyílik Vietnám legszebb tengerpartjára, a Lang Co-ra.

Érkezés után városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több, 18. századi lakóházba és megtekintjük a város jelképét, a Japán hidat.

Este továbbrepülés Da Nangból Ho Chi Minh Citybe (Saigonba). Szállás Ho Chi Minh Cityben (3 éj). Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

6. nap: Ho Chi Minh City 

Reggeli után a Chu Chi labirintusrendszerhez utazunk, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet mélységben. A több száz kilométer hosszú alagúthálózat egy része ma a turisták által is végigkúszható. A felszínen lehet korabeli csapdák (pl. csapóajtóval fedett, bambusztüskéket rejtő gödrök) működését tanulmányozni, propagandafilmet nézni, vagy éppen AK47-es gépfegyverrel lőni az erre a célra elkerített lőtéren.

Délután Ho Chi Minh City városával ismerkedünk meg gyalogosan: Notre Dame, Főposta épülete, Újraegyesítés Palotája (régi Elnöki Palota), Benh Thanh piactér. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

7. nap: Mekong-delta

Reggeli órákban indulás My Thoba, utunkat festőien zöld rizsföldek szegélyezik majd. Hajóra szállunk, ahonnan gyönyörködhetünk a folyót szegélyező gólyalábas házakban, ültetvényekben és halászfaluban. Ebédünket a Teknős szigeten egy gyümölcskertben fogyasztjuk el. Ezután ismét vízre szállunk, régi kínai csónakokkal hajózunk tovább gyönyörű környezetben. Egy rövid öszvér által húzott túrára is indulunk, melynek végállomásán helyiek dél-vietnámi népzenével, gyümölccsel és mézes teával kedveskednek nekünk. Miután ellazultunk, elindulunk vissza Ho Chi Minh városba. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

8. nap: Ho Chi Minh City – Siem Reap

Reggeli után utazás menetrendszerinti repülőjárattal Kambodzsába, Siem Reapbe. Transzfer a szállodába, szállás Siem Reap-ben (2 éj).

Szállás elfoglalása után, Apsara táncesttel egybekötött vacsora zárja napunkat. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

 

9. nap: Siem Reap – Angkor 

Reggeli után a kambodzsai tuk tukkal egész napos kirándulást teszünk Angkor Thomba és a híres Angkor Watba. A déli kapun át belépve megtekintjük a Bayon templomot, melyet VII. Jayavarman építtetett a XII. században, ezt követően pedig meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot és Shiva istennek szentelt templomot, a Baphount.

Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

 

10. nap: Siem Reap - Tonle Sap tó, Ta Phrom, Banteay Kdei, Ta Keo

Reggeli után Siem Reap közelében található a Tonle Sap tó-hoz utazunk le, amely Délkelet- Ázsia legnagyobb tava. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délelőtt egy kis hajókirándulás keretében. A kikötőből motoros bárkán utazunk a Siem Reap folyón egészen a hatalmas Tonle Sap tóra. A vízről kiválóan szemügyre vehető egy jellegzetes kambodzsai „úszó” falu élete. A halászok otthonai mellett érdekes megfigyelni a falu egyéb vízre települt épületeit (iskola, rendőrség, pártház stb.)

Ezt követően az ősi khmer civilizáció utáni „kutatást” a kőbevésett építészeti remekek között folytatjuk, Angkorban. Elsőnként a Banteay Kdeit, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemét látogatjuk meg, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a “Királyi úszómedencét”, a Srah Srang-ot és a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait, majd a 11. század fordulóján épült hindu piramistemplomot, a Ta Keo-t.

Délután szabadprogram. Menetrendtől függően transzfer a siem reapi repülőtérre, hazautazás Magyarországra (hosszabbítás esetén továbbutazás a program szerint). Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

Az ár tartalmazza

9 éjszakai szállást megadott ellátással, privát reptéri transzfereket, privát autóval / mikrobusszal való utazást, felsorolt programokat, magyar idegenvezetést az egész út alatt (kivéve Halong öbölnél join túra angol idegenvezetéssel, Mekong-delta túra esetén join túra angol és magyar idegenvezetéssel), vietnami belépőjegyeket (Angkor belépőjegy külön fizetendő)

 

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, repülőjegyet Budapest – Hanoi, Siem Riep – Budapest között, illetve belső ázsiai repülőjegyeket

 

Helyszínen fizetendő

- kambodzsai vízum (e-visa 45 USD/fő)
- vietnami vízum (helyszínen fel lehet venni, nem szükséges Magyarországon intézni; 25 USD/fő repülőtéren fizetendő + 20 EUR/fő meghívólevél ára)
- vietnami kilépési illeték (28 USD/fő – helyszínen fizetendő)
- egyéb étkezés
- mosoda, telefonszámla, wellness használat stb.

 

Érintett területek

 • Kambodzsa
 • Vietnám
 • Ho Chi Minh (Saigon)
 • Siem Reap
 • Angkor
 • Hanoi
 • Hue
 • Hoi An
 • Halong-öböl
 • Mekong delta
 • Da Nang
 • Ho Chi Minh City és környéke
 • Észak-Vietnám
 • Közép-Vietnám
 • Dél-kínai-tenger partja

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok