Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#131 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "163"
  ["name"]=>
  string(22) "Sirály Utazási Iroda"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Sirály Utazási Iroda Kft."
  ["company_city"]=>
  string(13) "Nyíregyháza"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "4400"
  ["company_address"]=>
  string(28) "Szabadság tér 12/A fszt.9."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24932484-2-15"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "15-09-081832"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001555"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@siralyutazas.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(20) "www.siralyutazas.hu/"
  ["email_footer_info"]=>
  NULL
  ["order_footer_info"]=>
  NULL
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(true)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  NULL
  ["insurance_number"]=>
  NULL
  ["reservation_email"]=>
  NULL
  ["finance_email"]=>
  NULL
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-08-06 15:10:53"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2016-05-12 12:56:26"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Sirály Utazási Iroda

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Bali körutazás - ízek, imák, szerelmek, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Utazás alapadatai 2147

4 csillag
Egyéni
2 felnőtt
2023-11-01-tól folyamatosan, 13 nap / 12 éj
Reggeli
2 fő esetén
Teljes ár
1.673.000 HUF /2 fő
 
                                        

BALI KÖRUTAZÁS - ÍZEK, IMÁK, SZERELMEK

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

 

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

13 nap / 12 éj

Utazás:

Menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással (Budapest – Bali – Budapest), a helyszínen transzferrel (a program szerint)

Szállás:

12 éjszaka 4 és 5 csillagos szállodában.
- 3 éjszaka Mimpi Resort standard szobában
- 4 éjszaka Tjampuhan Hotel superior szobában
- 5 éjszaka Grand Mirage Resort deluxe szobában

Ellátás:

Bőséges reggeli

 

Programok

A körutazás három fő helyszíne az északi Menjangan, ahol a háborítatlan természet közelségét tapasztalhatjuk meg; Ubud, a spirituális, az ezotéria, a kultúra és művészetek centruma a sziget szívében, illetve Tanjung Benoa, a déli luxusszállodák központja – a pihenés, shopping és a vízi sportok Mekkája. Eme három fő helyszínt összekötő program keretén belül Bali majd minden szegletét bejárjuk, így 13 nap alatt valóban teljes képet kaphatunk az Istenek szigetéről.

 

1. nap: Budapest - Bali

A repülőjárattól függően érkezés Bali szigetére, majd autózás Menjanganba, a Mimpi Resortba. A szálloda hatalmas parkszerű kerttel rendelkezik, benne 4 db. termálvizes ill. 2 úszómedencével. A hotelnek saját mólója van, ahonnan a reggeli órákban páratlan panoráma nyílik a közeli Jáva szigetének vulkánjaira (3 éj).

 

2. nap: Félnapos sznorkelezés motorcsónakkal a közeli sziget körül

Reggeli után, közvetlenül a szálloda kikötőjéből indul ez a kb. 4 órás program. Megközelítjük a közeli Menjangan szigetét, amely körül hét különböző, gazdag és színes élővilággal rendelkező merülő és sznorkelező hely található. Mindvégig segítségükre lesz készséges, helyszíni búvároktató munkatársunk, aki az egész programon kíséri Önöket. Kora délután visszaérkezés a hotelbe, szabad program.

 

3. nap: Nyugat-Bali Nemzeti Park – biciklizés, búvárkodás, termálfürdőzési lehetőség

Ezen a napon a közelben lévő, buja növényzetű és festői szépségű Nyugat Bali Nemzeti Parkba is érdemes ellátogatni. Számos állatfajnak már csak itt élnek egyedei Balin ill. Indonéziában. Akár egy kora reggeli madárlesre is elmehet, hogy biztosan meglegyenek a saját fotói az egész világon csak itt honos, a kihalástól nemrég megmentett Bali seregélyekről. A nap további részében szabad program.

 

4. nap: Észak-Bali kirándulás

Reggeli után Észak-Bali felé indulunk. Utunk első állomása a munduki vízesés, ami 200 méter magasból zúdul alá. Miközben leereszkedünk a vízesés tövéhez, a környező kávé -, kakaó –és szegfűszeg –ültetvények látványában legeltethetjük szemünket. Utunk folytatása Bratan vulkán krátertavának partján álló, hindu-buddhista „úszótemplom”, az Ulun Danu Bratan. A templom köré épített gyönyörű parkban sétálgatva nyomon követhetjük, ahogy a helyiek nap mint nap hálát adnak a tó istennőjének, Dewi Danunak. Ezután kifújjuk magunkat egy kellemes ebéd keretében egy csodás rizsföldekre néző kilátó-étterem teraszán.

Innen az Ubud melletti madár –és hüllőpark felé vesszük az irányt. A kéthektárnyi botanikus kertben több, mint 250 trópusi madárfaj közel 1000 példányával találkozhatunk. Este megérkezés Ubudba, a tradicionális stílusban készült, hosszú múltra visszatekintő hotelbe. A trópusi folyóvölgyben kialakított és buja dzsungelben körülvett szálloda mind a mai napig az ubudi hercegi család felügyelete alatt működik (4 éj).

 

5. nap: Elefánt szafari

Reggeli után dzsungeltúrára indulunk. Rövid autózás után megkezdődik a 40 perces séta elefántháton egy kb. 2 kilométeres szakaszon a dzsungelben egy szumátrai elefánt hátán. Az elefánt parkot rizsföldek, buja esőerdő és az Ayung folyó határolja, ez Bali egyik legszebb és legkedveltebb természeti látványossága. A séta után „közös fürdőzés” a park tavában, majd mi magunk etethetjük meg az elefántot és közös fényképet is készíthetünk vele.

 

6. nap: Közép- Bali kirándulás

Reggeli után Tegallalang teraszosan művelt rizsföldjei felé vesszük az irányt, ahol egy magaslati pontról csodálhatjuk meg a mára már egyre ritkaságszámba menő hegyoldali rizsteraszokat. Következő állomásunk a Kintamani falu szélén lévő kilátó, ahonnan még a délutáni, magaslati köd leereszkedése előtt vehetjük szemügyre Bali egyik legszebb s mind a mai napig aktív vulkánjának, a Baturnak az égre meredő kúpját és annak krátertavát. Egy kicsit lejjebb ereszkedve a hegyoldalban érkezünk meg a 900-1200 méteres tengerszint feletti magasságban húzódó kávéültetvény tetejéhez és az ott létesített fűszeres kerthez. Itt élő, eredeti cserje, bokor vagy fa alakjában ismerkedhetünk meg a Balin található kultúrnövényekkel, úgymint a szegfűszeggel, vaníliával, kávéval, kakaóval, csilipaprikával, stb. Kirándulásunk következő megállója a 962-ben alapított és 60-as években újjáépített, balinézek által varázserejűnek tartott Tirta Empul, szent forrás és szakrális fürdőhely. Itt mindennaposak a rítusos fürdőzések, hiszen a helyiek szerint a víz gyógyító hatású. A fürdőhely melletti dombon felpillantva pedig a néhai diktátor, Sukarno elnök egykori rezidenciáját, az Istana Negarát láthatjuk. Végül pedig a Gunung Kawi, XI. századból származó templom együtteséhez vezet utunk. Ez a sziklafalból kivájt, robosztus szentélycsoport a jávai-hindu királyságnak állít emléket, s egyértelműen Bali legrégebbi, eredeti formájában fennmaradt temploma.

 

7. nap: Szabad program

Ezen a napon szusszanhat egyet a hotel történelmi falai között, felfrissülve a szálloda természetes forrásvizű medencéjében vagy feszített víztükrű úszómedencéjében. Amennyiben aktív pihenésre vágyik, igénybe veheti a szálloda ingyenesen működtetett ingajáratban közlekedő buszait, s felfedezheti magának Bali ezoterikus-spirituális illetve művészeti központját, Ubudot. Ubudban számos érdekes múzeumot és galériát látogathatunk meg, kellemes éttermekben és kávézókban kedveskedhetünk magunknak. Koraeste pedig a táncoké lesz a főszerep: minden nap többféle tradicionális táncelőadás közül választhatunk.

 

8. nap: Kelet-Bali kirándulás

Reggeli után utunk első állomása az Ubud szívében fekvő Monkey forest, azaz Majomerdő, mely híven szimbolizálja a balinéz hinduknak a természettel való békés együttélését. Innen a sziget anyatemplomához, a Pura Besakihhoz vesszük utunkat. Bali legmagasabb hegyének, az istenek lakóhelyéül szolgáló Agung vulkánnak (3142 m) az oldalában emelték a balnézek a leghatalmasabb és legszentebb templom együttesüket, mely összesen 22 templomból áll. A hely atmoszférája lélegzetelállító, a magasból letekintve, az alattunk elterülő Bali látványtól megszédülve szinte érezzük az istenek jelenlétét. Következő állomásunk a Mahagiri kilátó, majd a köröskörül rizsföldekkel övezett Tirta Gangga, az 1948-ban épített vízi palota. Este érkezés a szálláshelyre (5 éj).

 

9. nap: Szabad program

Ezen a napon szabad program, pihenés. A hotel számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, továbbá tengeri sportok kipróbálására is van lehetőség.

 

10. nap: Uluwatu – Pura Tanah Lot

Mai napi kirándulásunk látnivalói: Taman Ayun templom, majd a híres Tanah Lot, a sziget nyugati partján egy partközeli sziklaszirtre épített templom. Napunkat a Jati Luhiw rizsteraszok megtekintésével zárjuk.

 

11. nap: Szabad program

Ezen a napon szabad program, pihenés. A hotel számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, továbbá tengeri sportok kipróbálására is van lehetőség.

 

12. nap: Interakció delfinekkel

Fél napos program keretén belül kedvére játszhat a vízben az intelligens és barátságos delfinekkel, megsimogathatja őket, még akár labdázhat is velük a 40 percnyi interakció ideje alatt.

 

13. nap: Bali – Budapest

Reggeli után szabadprogram, menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

 

Az ár tartalmazza

12 éjszakai szállást reggelivel, repülőtéri transzfereket, szállodák közötti transzfereket, repülőtérre érkezéskor a magyar nyelvű asszisztenciát, 3 db egész napos kirándulást belépőkkel, belépőket a templomokba, sznorkelezést búvároktatóval – motorcsónakkal, elefánt szafarit transzferrel és ebéddel, interakciót delfinekkel

 

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest - Bali - Budapest között

 

Helyszínen fizetendő

- magyar idegenvezetés a 3 egész napos kirándulás során: 15 USD/fő

- az esetleges borravalók

- ebédek/vacsorák a kirándulások során

- late check out - utolsó nap

 

Érintett területek

 • Indonézia
 • Tanjung Benoa
 • Menjangan
 • Ubud
 • Bali

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok