Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bali / fakultatív programok

Bali fakultatív programok, magyar és angol nyelvű idegenvezetéssel

 

 

 

KIRÁNDULÁS DÉL-BALIRA, KIRÁNDULÁS KÖZÉP-BALIRA, KIRÁNDULÁS NYUGATRÓL ÉSZAK-BALIRA
 
Mindhárom kirándulás tartalmazza az egész napos kirándulást, légkondicionált autót, magyar idegenvezetést, de nem tartalmazza az étkezéseket, belépőket, a kötelező pénzadományt a templomoknál.  
A program ára: Felnőtt: 24.500 Ft/fő, 12 év alatti gyermek: 18.700 Ft /fő
 
BEACH CLUB CRUISE HAJÓÚT/ HAJÓÚT A LEMBONGAN SZIGETI BEACH CLUB-BA (ÚSZÓ BÁZIS) 
 
A program tartalmazza a szállodai transzfert, tea, kávé, üdítőital, péksütemény a hajón, úszómedence és röplabdapálya használata, trópusi BBQ ebéd, falutúra a Lembongan szigeten, banánhajózás, pipás búvárkodás, üvegaljú csónak, süllyesztett aljú hajó, túra az igazgyöngy farmra, biztosítás, teljes felszerelés. Helyszínen befizethető programok: parasailing, könnyűbúvárkodás, masszázs. 
A program ára: Felnőtt: 39.900 Ft/fő, 13 év alatti gyermek: 26.900 Ft/fő 
 
BALI SEA WALKER (CLUB AQUA BALI)
 
Speciális, oxigénnel töltött sisakkal történő búvárkodás. Gazdag séta a korallok és trópusi halak között, 5 – 6 méteres mélységben. A program tartalmazza a fél napos kirándulást belépőkkel, teljes felszerelés, szállodai transzfer, ebéd, törölköző, öltöző használat, széf, oktatás.  
A program ára: Felnőtt: 32.900 Ft/fő, gyermek 28.500 Ft/fő
 
EGY NAPOS KIRÁNDULÁS JÁVA SZIGETÉRE, YOGYAKARTÁBA: 
 
A kirándulás időtartama kb. 18-20 óra. Az ár tartalmazza a reptéri transzfert, légkondicionált járművet a kirándulás során, ebédet, angol idegenvezetőt, repülőjegyet - reptéri illetéket - és kerozin adót Bali - Jogyakarta - Bali útvonalon, de nem tartalmazza az egyéb személyes kiadásokat.
A program ára: 99.900 Ft/fő
 
RAFTING + ELEFÁNT SZAFARI: 
 
Látogatás a Bali-elefánt parkba, majd egy 2-es erősségű rafting az Ayung folyón (15 perc elefánt szafari + 100 perc rafting). A program tartalmazza az egész napos kirándulást belépőkkel, légkondicionált autóbusz, teljes felszerelés, oktatás, biztosítás, transzferek, ebéd. 
A program ára: Felnőtt: 31.500 Ft/fő, 12 év alatti gyermek: 27.500 Ft/fő
 
BALI INTERAKCIÓ DELFINEKKEL:
 
Tapasztalja meg Ön is, micsoda élmény barátságos delfinekkel játszani! Egyszerre játék és ismeretterjesztés! Kössön barátságot a delfinekkel, egy életre szóló találkozás!
A program ára: Felnőtt: 35.500 Ft/fő (40 perc), csak szemlélés: 19.500 Ft/fő, Gyermek (5-12 éves korig): 28.900 Ft/fő (40 perc), csak szemlélés: 18.500 Ft/fő
 
BALI SZAFARI ÉS VÍZI PARK LÁTOGATÁS - Rhino – Vip csomag:
 

A csomag tartalmazza VIP helyiség használata, korlátlan, egész napos Szafari kirándulás, üdvözlő italok, palackozott ivó víz, express szafari busz, fénykép egy Ön által kiválasztott állatkával ( 3alkalom), elefánt lovaglás, elefánt szafari, állat show (haladás függő), Agung tánc előadás  platina ülőhely (haladás függő), ebéd Tsavo étteremben, vízi park használat (korlátlan), vidám park (korlátlan), ajándék, biztosítás, szállodai transzfer.

A program ára: Felnőtt: 49.900 Ft/fő, 12 év alatti gyermek 39.900 Ft/fő

 
BALI SZAFARI ÉS VÍZI PARK LÁTOGATÁS – Leopárd csomag:
 
A csomag tartalmazza az egész napos Szafari kirándulást,  üdvözlő italokat, palackozott ivóvíz, express szafari busz, fénykép egy Ön által kiválasztott állatkával (egy alkalom), elefánt lovaglás, állat show (haladás függő), elefánt show ( haladás függő), Agung tánc előadás gold ülőhellyel, ebéd az Uma étteremben, vízi park használat (korlátlan), vidám park (korlátlan), ajándék, biztosítás, de nem tartalmazza a szállodai transzfereket (az ár alakulás jelentkezési számtól függő).
A program ára: Felnőtt: 39.500 Ft/fő, 12 év alatti gyermek 37.500 Ft/fő
 
BALI SZAFARI ÉS VÍZI PARK LÁTOGATÁS – Dragon csomag:
 
Egész napos Szafari kirándulás, állat show (haladás függő), elefánt show, Agung tánc silver ülőhellyel, ebéd az Uma étteremben, vízi park használat (1alkalom), vidám park (1alkalom). Az ár nem tartalmazza a szállodai transzfereket (az ár alakulása jelentkezési számtól függ).
A program ára: Felnőtt: 29.900 Ft/fő, 12 év alatti gyermek 25.900 Ft/fő
 
BATUR VULKÁN TÚRA
 
A hegymászás még sötétben, a kora reggeli órákban kezdődik, hogy reggelre az 1707 méteres csúcsról lehessen csodálni a napfelkeltét. A túravezető teát és a vulkáni gőzben megfőzött tojást kínál fel reggelire, amit a csúcson fogyaszthatink el, a lenyűgöző reggeli panorámával a lábaink alatt. A program tartalmazza a fél napos kirándulást, autóbuszt, helyi idegenvezetést, reggelit a vulkán tetején, de nem tartalmazza a pénzadományt a templomoknál.
A program ára: 24.900 Ft/fő
 
BALI QUAD
 
A quadozás a mozgás, a természetjárás és a sport egy különleges és nagyon izgalmas formája. Quadjaink automata váltós, felező váltós, nagyméretű, kétszemélyes túra quadok. Ennek megfelelően vezetésük különleges előképzettséget nem igényel. Természetesen a túrát minden esetben tapasztalt túravezető, külön quaddal irányítja, aki a túra elején segít elsajátítani a biztonságos quad vezetés alapvető fortélyait, és a túrán mindvégig figyel a vendégek biztonságára.
A program ára: 25.500 Ft/fő + ebédek (min. 2 fő esetén)
 
KOMBINÁLT BALI QUAD + RAFTING
 
A program tartalmazza az egész napos kirándulást belépőkkel, légkondicionált járművet a kirándulás során, teljes felszerelést, oktatást és transzfereket.
A program ára: 37.500 Ft/fő + 100 perc rafting + ebédek (min. 2 fő esetén)
 
EGÉSZNAPOS VÍZESÉS TÚRA ÉSZAK-BALIN
 
Kirándulásunk a kora reggeli órákban kezdődik, mely három nevezetes Észak-Balin található vízesést ölel magába. A program tartalmazza a kirándulást, privát autót, kérés esetén privát megállót. Nem tartalmazza a belépőket, étkezést, idegenvezetést.
A program ára: 24.500 Ft/fő
 
FEHÉR VÍZ RAFTING
 
Fehér víz rafting az Agung folyón, dzsungelen és vízeséseken keresztül. A 9 km hosszú szakaszt 130-140 perc alatt tesszük meg, napunk pedig egy finom késői ebéddel zárul egy nagyon szép erdei étteremben. A program tartalmazza az egész napos kirándulást belépőkkel, légkondicionált járművet, teljes felszerelést, oktatást, transzfereket, ebédet.
A program ára: Felnőtt: 26.500 Ft/fő, 12 év alatti gyermek: 19.500 Ft/fő
 
NUSA PENIDA DAY CRUISE
 
Hajóút Nusa Penida szigetére. A kirándulás a következő helyszíneket foglalja magába: T-Rex – Kelingking secret point, Pasih Uug – Broken Beach, Angel’s Billabong Beach. További elérhető programok: vízisportok – banánhajókázás, pipás búvárkodás, kenu, seawalker búvárkodás. A program tartalmazza az egész napos kirándulást belépőkkel, vízisportokat teljes felszereléssel, szállodai transzfert, ebédet, helyi idegenvezetést.
A program ára: Felnőtt: 31.500 Ft/fő, 10 év alatti gyermek: 19.500 Ft/fő
 
 
 
 
 
még töltünk